Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.


Muslim Nazi Youth 1 - Turkish
Σχόλιο 
: Πάρτε ένα δείγμα από τις Ιδεολογίες-τέρατα όπως ο ναζισμός, ο κομμουνισμός-αναρχία και ο ισλαμοφασισμός και πως η μία είναι εξαρτημένη από την άλλη. Φτιαγμένες μόνο για να χωρίζουν σε στρατόπεδα. Οι αναρχοαριστεροί που υποστηρίζουν την λαθρομετανάστευση ισλαμοφασιστών, οι οποίοι θαυμάζουν τον Χίτλερ και τα κατορθώματα των ναζί-εθνικοσοσιαλιστών που η μόνη διαφορά αυτών με τον αριστερό σοσιαλισμό είναι το "εθνικό". Απέναντι σε όλες αυτές τις ιδεολογίες που έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, εξ΄ αιτίας της κτηνώδης φύσης τους (ιστορικά αποδεδειγμένο), υπάρχει ο Ελληνικός πολιτισμός που εξύψωσε τον άνθρωπο και του έμαθε να ζει ελεύθερος. Αυτόν φοβούνται όλοι οι εξουσιαστές που είναι πίσω από τις βάρβαρες ιδεολογίες, μην τυχόν και ξαναδημιουργηθεί από τις στάχτες του. Δεν θα πρέπει να γίνουμε σαν αυτούς, αλλά να δείξουμε στους λαούς τον δρόμο για την ελευθερία και την γνώση όπως κάναμε πάντα. Η ευθύνη που έχουμε είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι πιστεύουμε.

Το μουσουλμανικό ναζιστικό κίνημα νέων εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη με γρήγορους ρυθμούς. Πολλά δυτικά έθνη μαθαίνουν ότι οι μουσουλμάνοι μετανάστες φέρνουν μαζί τους όταν φθάνουν το βαθύ τους μίσος, τη φυλετική τους ανωτερότητα και τον αντισημιτισμό τους.

Οι μουσουλμάνοι προσηλυτίζουν τους γηγενείς νέους των χωρών που τους φιλοξενούν , όχι μόνο στο Ισλάμ αλλά και στο Ναζισμό. Πολλοί από αυτούς τους μουσουλμάνους νέους στρατολογούν τα μέλη τους κατευθείαν από τους δρόμους, μέσα από το αχανές δίκτυο φίλων τους και από το διαδίκτυο.
Μία από τις πρωτεύουσες πηγές αυτού του μίσους φαίνεται να είναι το έθνος της Τουρκίας αν και κανένα μουσουλμανικό έθνος δε βρέθηκε να αποτελεί εξαίρεση.
Muslim Nazi Youth
Το Ισλάμ και ο Ναζισμός έχουν μια μακρά κοινή ιστορία καθώς μοιράζονται κοινές ιδεολογίες και φιλοσοφίες. ( Schuyler Montague)
( Shoebat Foundation )
Αυτό είναι ένα απίστευτο απόσπασμα βιντεοσκόπησης μιας συνέντευξης ανάμεσα σε έναν άντρα και αρκετούς Δανούς μουσουλμάνους νέους. Το μίσος που εκφράζεται από αυτά τα αγόρια για τους Εβραίους σου κόβει την ανάσα. Ποτέ δε σταματά να εκπλήσσει το ότι η ομοιότητα με το Χίτλερ ή τους Ναζί θεωρείται τυπικά προσβλητική και συνήθως αντιπροσωπεύει το τέλος οποιασδήποτε λογικής συζήτησης.
Παρόλα αυτά , αυτοί οι νέοι επικαλούνται το όνομα του Χίτλερ σα να ήταν ήρωας.
Στο μεταξύ, ο Geert Wilders ( επίσης Ολλανδός ) είναι αυτός που μάχεται ενάντια σε επιθέσεις ρατσισμού και μισαλλοδοξίας.


 
To είδαμε hellasxg.blogspot.com
Μετάφραση- απόδοση: Πύρινος Λίθος για τον Λίθο Φωτός


3 σχόλια:

  1. το συνθημα στο πανο της πρωτης φωτογραφιας κατω απο την κατα 45 μοιρες μετατοπισμενη σβαστιγγα και που απευθυνεται στους ναζι του Γ' ράιχ ειναι στην Τουρκικη γλωσσα και σημαινει..."γεια στα χερια σας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει διαφορά καμία μεταξύ του ναζισμόκομμουνισμόαναρχίοισλαμοφασισμου... !και ας ξελαρυγγιάζωνται οι υπερασπιστές αυτών των ιδεολογιών ότι δεν είναι έτσι.

    Όσοι πιο πολλοί το καταλάβουμε αυτό τόσο το καλύτερο για εμάς αλλά τόσο το χειρότερο για αυτούς που θα τους χαλάμε τα σχέδια της χαλιναγώγησης και του εγκεφαλικού αποπροσανατολισμου.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τούρκοι φασίστες όπως είναι και τα δικά μας "καλόπαιδα" της ΧΑ.Την Αναρχία δεν μπορώ να καταλάβω πως την συμπεριλάβατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.