Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Γενοκτονία χωρίς τέλος: Ισλαμοφασίστες δοφόνησαν 5μελη οικογένεια-Γλίτωσε μόνο ο μικρός γιος

Φρίκη: Δολοφόνησαν 5μελη οικογένεια-Γλίτωσε μόνο ο μικρός γιος


Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της δολοφονίας μίας οικογένειας στη Συρία, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο των ισλαμιστών ανταρτών, εξαιτίας των θρησκευτικών της πεποιθήσεων. Συγκεκριμένα, τα πέντε μέλη μιας οικογένειας Αλεβιτών δολοφονήθηκαν σήμερα από τα κεμαλοναζιστικά κτήνη στα βόρεια της
Δαμασκού.

«Ένας άνδρας, η σύζυγός του και οι τρεις κόρες τους σκοτώθηκαν από αγνώστους μέσα στο σπίτι τους στο Ρουκνεντίν», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Ο μικρός γιος του ζευγαριού, 8 ετών, γλίτωσε από τη σφαγή καθώς πρόλαβε να κρυφτεί στην τουαλέτα. Οι δύο από τις κόρες ήταν φοιτήτριες και η τρίτη μαθήτρια λυκείου.
Οι μαρτυρίες για τις συνθήκες του θανάτου τους είναι αντικρουόμενες, είπε ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου Ράμι Άμπντελ Ραχμάν. Μια πηγή ανέφερε ότι πυροβολήθηκαν ενώ μια άλλη είπε ότι τα θύματα στραγγαλίστηκαν. Το βέβαιο είναι ότι όπως τόσες άλλες οικογένειες, μαρτύρησαν στα χέρια των υπανθρώπων πριν αφήσουν την τελευταία τους πνοή. Την μέθοδο την γνωρίζουν καλά όχι μόνον οι Ίωνες, οι Αρμένιοι, οι Πόντιοι και οι Κύπριοι αλλά εσχάτως και οι Σέρβοι αφού την έζησαν στο πετσί τους κατά την γενοκτονία στο Κοσσυφοπέδιο από τους ισλαμοπαράφρονες που εκπαίδευσε η διεθνής των τοκογλύφων. 
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.