Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ 3 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ!


 

Έγινε πριν από λίγο στο Σύνταγμα!
Ελεγκτές στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Σύνταγμα κάνοντας έλεγχο σε 30 περίπου άτομα που εξέρχονταν από το τραίνο, εντόπισαν δύο Έλληνες και 3 Πακιστανούς που δεν είχαν πληρώσει εισιτήριο στο ΜΕΤΡΟ. Τους είχαν βάλει στην άκρη και ανέμεναν περιπολικό για να συλλάβει τους... Έλληνες!!! "Συλλάβετε  και τους αλλοδαπούς", υπεδείκνυε ο κόσμος στους ελεγκτές! 

Ποια ήταν η απάντησή τους; "Έχουμε άνωθεν εντολή να  αφήνουμε ελεύθερους τους Πακιστανούς"! 
Και τελικά συνέλαβαν τους δύο Έλληνες, τους οποίους προσήγαγαν, ενώ άφησαν ελεύθερους τους δυο Πακιστανούς!!! 
Έχουν, όπως είπαν, εντολή από την προϊσταμένη τους αρχή! Δηλαδή από το Υπουργείο Μεταφορών τούς εντέλουν να συλλαμβάνουν τους Έλληνες αλλά να αφήνουν ελεύθερους τους αλλοδαπούς-λαθρομετανάστες που δεν έχουν εισιτήριο; 
Διωγμός των Ελλήνων μέσα στο ίδιο τους το σπίτι από την Πολιτεία! Είσαι Έλληνας και δεν έχεις εκδώσει εισιτήριο; Συλλαμβάνεσαι και αν αντισταθείς μπορεί και να χάσεις τη ζωή σου, όπως ο 19χρονος. Είσαι Πακιστανός ή άλλος λαθρομετανάστης; Περνάς ελεύθερα!!!
indobserver.blogspot.gr

34 σχόλια:

  1. μην μπερδευεστε. ο 19χρονος σε αυτο το θεμα ηταν ψευτομαγκακος, ψευτοαναρχακος και τζαμπατζακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είσαι τόσο λίγος όσο και τα σχόλια που κάνεις

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΒΙΑΣΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ???ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ;;;

      Διαγραφή
    5. «Πάτερ, άφες αυτοίς· ου γαρ οίδασι τι ποιούσι»

      Διαγραφή
    6. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ-ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΩΣΤΑ ΠΛΕΟΝ. ''ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ''.

      Διαγραφή
    7. O 19χρονος ήταν ένα λαϊκό παιδί, από φτωχή οικογένεια (ο πατέρας του δούλευε σε σουπερμάρκετ) και καθόλου ...«αναρχικός». Λαϊκός τύπος ήταν, των δυτικών προαστίων, στυλ Μπουρνάζι.

      Επίσης, έχασε, με όλη αυτή τη μαλακία που έγινε, τη ζωή του (παίζει και να τον έσπρωξε ο μαλάκας ο ελεγκτής σύμφωνα με τους μάρτυρες). Νεκρός στα 19.

      Εσύ, που κατηγορείς ένα ΝΕΚΡΟ ΔΕΚΑΕΝΝΙΑΧΡΟΝΟ ως «τσάμπα μάγκα» είσαι ένας ανώμυμους κουράδας στο ίντερνετ. «Ψευτομαγκάκος» ο νεαρός; Δεν έχεις τα αρχίδια ούτε το ονομά σου να γράψεις.

      Σάλτα και γαμήσου λοιπόν, και εσύ, και αυτοί που σε ανέθρεψαν.

      Απόστολος Παπαπέτρου,
      Καλλιθέα

      Διαγραφή
    8. Είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ καραγκιόζης....

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι οι δυό ανώνυμοι τρώγεστε.
    Πέθανε ένας 19χρονος Έλληνας..
    Οι λαθρομετανάστες νικάνε τη μεταπολίτευση.
    Τι δεν καταλαβαίνετε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δρομολογιο τρενου απο ορεσταδα για θεσ/νικη.κλεινοντας το εισητιριο απο ορεστιαδα του λεω να μου δωσει και θεση.απαντηση:κατσε οπου θες φιλαρακο ειναι ολα κενα.Αλεξ/πολη αλλαζουμε τρενο οπου μας περιμεναν καμια 500 παρανομα πακισταν,καθομαι λοιπον σε μια θεση κι ερχεται ενας θρασυτατος φρεσκοπαρανομος πακιστανος και μου λεει εδω ποθ καθεσαι ειναι η θεση μου σηκω.στο σταυρο που σας κανω αν δεν ηταν τοσοι πολλυ οι πακιστανοι τηα τον εθαβα μεσα στο τρενο.δυστυχως φιλοι μου απ οτι βλεπω το μπουρδελο δε προκειται να γινει ποτε εκκλησια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κιόμως υπαρχουν ελληνες που Προτιμούν να συλαμβάνονται , να χάνουν τα σπίτια τους και να αυτοκτονούν , παρά να ακολουθήσουν τη νόμιμη οδό (καθώς είναι εθισμένοι στις παρανομίες και στην κομματοποίηση των ). Γιαυτο και δέν πάνε με τονοματους στην αστυνομία και να ενεργοποιησουν την εφαρμογή του Αρθρου 120 ( ως όφειλαν και υποχρεούνταν άλλωστε τούτη τη περίοδο κατοχής και κατάλυσης του συντάγματος να πράξουν .
    Ξηπνήστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε********** Μαθετε οτι απο τη στιγμή που έχει ανακοινωθεί από την εδρα της βουλής εσχάτη προδοσία και οτι ποινικές διώξεις δεν ξεκινούν , τότε η χωρα βρισκετε υπο κατοχη , οι εκλογες ειναι κατοχικες και παρανομες μεσω κατοχης , ΚΑΙ ΟΤΙ ο κάθε Ελλην πολίτης εχει το εθνικά και διεθνώς νόμιμο δικαίωμα (αλλά και την υποχρέωση) στην παύση πληρωμών. (είτε είναι φόροι , είτε οφειλές προς το δημόσιο ή πρός τις τράπεζες )
    ΝΑ ΞΕΡΕΙς ΟΤΙ Μόνον αν ακολουθήσεις τη νόμιμη οδό ΚΑΙ ενεργοποιήσεις επίσημα και εγκαίρως την εφαρμογή του Άρθρου 120 που σε καιρούς κατοχής σου παρέχει ( αλλά και που σε υποχρεώνει να πράξεις) το Ελληνικό Σύνταγμα , εναι που έμπρακτα αλλά και νομικά, θα μπορέσεις να αποτρέψεις τις επιθέσεις του υπο κατοχή κράτους εναντίον σου . Π .Χ εμφύλιο πόλεμο Πλειστηριαμους φοροεπιδρομές,κατασχέσεις , χαράτσια εμφυλιο πόλεμο κ λ π ....... ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ .ΚΑΘΩς ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΟΧΟς ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕΣ (την ώρα που έπρεπε ) δεν έπραξες ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΑΙΩΣΗ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ . δές εδω λοιπόν και πήγαινε τώρα κιόλας να το καταθέσεις.
    Ενώ, Αυτοί οι μέχρι στιγμής 14.000 πολίτες που μίλησαν και που επίσημα (με δικόγραφα) αντέδρασαν στο άκουσμα οτι απο τη βουλή ανακοινώθηκε εσχάτη προδοσία ,ειναι η μόνη ελπίδα των παιδιών και της Ελλάδας .
    Τούτα λέμε στον αξιωματικό υπηρεσίας στο Α.Τ όταν καταθέτουμε την ιερή δήλωση εφαρμογής του Άρθρου 120. οτι *Βάσει του συντάγματος και του νόμου , υποχρεούμαι να σας καταθέσω τούτο το δικόγραφο*____
    Η Ιερή Δήλωση των Ελλήνων , τούτα γράφει ...
    ________(διαβασε τα έντονα γράμματα της ιερης δηλώσεως - καταγγελίας )
    Καταθέτουμε το συντoμότερο, την ιερή δήλωση που βλέπεις στον τοιχομου και στις σημειώσεις μου (ή κάποια άλλη ανάλογη), είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα στο ΑΤ της περιοχής σας ,.(δε χρειάζεται παράβολο και κρατείστε(ό π ω σ δ ή π οτε) επικυρωμένα αντίγραφά. Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ , ΕΝΩ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΥΤΗΝ , ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΗΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ .
    https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερη-δηλωση-εφαρμογησ-του-αρθρου-120-και-καταγγελια-κατα-του-απο-24112011-διαρκο/422877021088985

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ναι αλλα αυτο Τασο δε γινεται με εμενα κι εσενα,πρεπει να ξυπνησει ο κοσμακης και απ οτι βλεπω κοιμαται βαρια :((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σχόλια με ύβρεις διαγράφηκαν. Μπορούμε να θέτουμε τις απόψεις μας όμορφα και να κάνουμε διάλογο, να θέτουμε τις αντιρρήσεις μας κτλ. Μπορεί να μην αρέσει σε κάποιον η άποψη ενός σχολιαστή, έχει τη δυνατότητα να του απαντήσει με επιχειρήματα, όμως δεν υπάρχει λόγος να αλληλοβριζόμαστε. Ομόνοια αδέρφια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑΞΙΔΕΥΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ.ΕΒΡΙΖΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ .........ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ!ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΟΜΩΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΒΑΓΟΝΙ.ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ.ΚΑΘΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΑΠΡΑΓΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. «Πάτερ, άφες αυτοίς· ου γαρ οίδασι τι ποιούσι»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δυστυχώς όμως όταν καταγγείλεις αυτό σε φίλους και γνωστούς θα σε πουν Χρυσαυγίτη και θα πάνε να κάνουν παρέα με τον Αλέξη που ζητά νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, είσοδο των οικογενειών τους στην χώρα ελεύθερα και να τους φιλοξενήσουμε μέχρι να βρούνε μια <> δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θα προτιμουσες να σε αποκαλεσουνε χρυσαυγητη η να εισαι δουλος τον αμορφοτων ισλαμιστον μεσα στην
      Πατριδα σου.Σε αυτο το θεμα μονο μια επιλογη υπαρχει
      για εναν πραγματικο ΕΛΛΗΝΑ.

      Διαγραφή
  16. kai μετα ξυπνησατε......οταν θα ερθουν οι βουλευταδες στη γειτονια σας παλι θα τρεχετε να τους βαρατε παλαμακια ραγιαδες --(ο μικρος ειναι πολυ μεγαλο κακο που χαθηκε η ζωη του)..ομως ηταν προκλητικα μονιμος τσαμπατζης...ας διωρθοθουμε πρωτα εμεις για να αλαξει η κοινωνια μαζι μας....κ ας μην κανουμε ηρωες ολους συλιβδιν....ζηταμε αποδηξη?? καταγκελουμε τον παραβατη?? ...κριση αξιων---μυαλου εχει ο ελληνας τελος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ που λες οτι ο "μικρος" ηταν "τσαμπατζης",τι εισαι?κανας συνταξιουχος με δοντι?δημ.υπαλληλος?χαραμοφαης ατυχης επιχειρησης που σε πληρωνει?
      οταν γραψεις με επωνυμα ,μπορει και να λαβουμε υποψην τις αρλουμπες που γραφεις......

      Διαγραφή
    2. Ρε παιδιά για όνομα του θεού σταματήστε να μαλώνετε. Αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και όχι να σκοτωνόμαστε σαν τα σκυλιά.μη τους κάνετε τη χάρη να μας βλέπουν και να χαίρονται.

      Διαγραφή
  17. Από τους πακιστανούς σου λέει τι θα πάρουμε αςτα πάρουμε από τους ελλήνες 5αευρω είναι αυτό να το χάσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητοι Συνπατριοτες σε ατους τους δυσκολους καιρους που βιονουμε πρεπει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να ειμαστε
    ενομενοι ακομα κι αν δεν συμπαθει ο ενας τον αλλον
    αυτο δεν παιζει κανεναν ρολο απεναντι στο ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ που εχουμε να κανουμε ΤΗΝ ΕΠΗΒΙΟΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ειμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΗ ΥΠΕΦΘΗΝΟΙ
    για αυτο.Εαν δεν το καταλαβουμε ΟΛΟΙ αυτο τοτε ειμαστε ΧΑΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΟΤΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΧΕΤΑ ΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΟΤΕΡΙΚΟ Η ΟΧΙ.ΡΟΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ
    ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ/ΕΒΡΑΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΜΕ
    ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΑΤΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΚΤΟΙ/ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ.
    Ο ΠΡΟΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟ
    ΥΠΑΡΧΟΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΗΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟ ΧΡΟΣΤΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΓΟΝΙΣΤΗΚΑΝΕ ΠΟΥ ΕΔΟΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΕΣ
    ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΞΑΖΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΕΡΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΗΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΗΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑΤΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΟΠΟΣ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ Ο ΚΑΜΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΙΓΑΝΕ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΟΣ.ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΗΜΟ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΦΕΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ. ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ! ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ! ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΟΥΤΗ ΛΑΘΡΟΦΙΛΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ. ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ! ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ! ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΟΥΤΗ ΛΑΘΡΟΦΙΛΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.