Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΠΥΡΑ!! 'Μπάσιμο'' της τουρκικής μπύρας Efes στην Ελλάδα!!




Οι Τούρκοι ετοιμάζονται να κάνουν ''μπάσιμο'' στην ελληνική αγορά με την τουρκική μπύρα Efes, έχει προηγηθεί βέβαια η εκστρατεία τουρκικής.......
........ πλύσης εγκεφάλου με τα σήριαλ, που δυστυχως μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού καθηλώνεται καθημερινά μπροστά στις οθόνες του, παρακολουθώντας την ''πολιτισμένη'' Τουρκία.

Έτσι λοιπόν, μια ανάσα από την επίτευξη συμφωνίας βρίσκεται η τουρκική Efes, προκειμένου να διαθέτει απευθείας στην ελληνική αγορά τη μπύρα Efes Pilsen, εκμεταλλευόμενη την έλευση χιλιάδων τουριστών σε δημοφιλή ελληνικά θέρετρα, αλλά και την έλευση αυξημένου αριθμού τουριστών στη χώρα μας.
Πηγές από την τουρκική εταιρεία αναφέρουν ότι στελέχη της είναι σε συζητήσεις με διάφορες ελληνικές εταιρείες διανομών, χωρίς όμως να τις αποκαλύπτουν, οι οποίες θα αναλάβουν τη διάθεσή των προϊόντων της στην εγχώρια αγορά και εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα υπάρξει συμφωνία ώστε το προϊόν τους, να είναι στα ράφια των καταστημάτων πριν την έναρξης της επόμενης τουριστικής σεζόν. Παράλληλα, διευκρινίζουν ότι δεν υπάρχει πλάνο για ίδρυση θυγατρικής στην Ελλάδα.
Σημειώνουν πάντως ότι δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία, ωστόσο τονίζουν ότι η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις χώρες που θέλουν να επεκτείνουν την παρουσία τους στο πλαίσιο της ανάπτυξης των διεθνών πωλήσεών τους.
H Efes είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ζυθοποιία της Ευρώπης, με πωλήσεις σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες όπως στη Γερμανία, στη Γαλλία και στην Αγγλία, ενώ σε Ρωσία, Σερβία και Λευκορωσία κατέχει σημαντικά μερίδια.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.