Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ.

20130521-213905.jpg


Καζάνι που βράζει η Ηλεία μετά τον αχαρακτήριστο υπαινιγμό Πρετεντέρη. Χαρακτηριστικό το άρθρο του Pyrgos News:
Ευτελισμός ή δημοσιογραφικός “ρατσισμός” απέναντι στην Ηλεία;
Πώς αλλιώς να χαρακτηριστεί η φράση :



Γιατί είναι διαφορετικό πράγμα ένας δημοσιογράφος ενός μεγάλου εκδοτικού συγκροτήματος να κρίνει έναν πολιτικό που στο κάτω κάτω κάθε πολίτης τον κρίνει τον πολιτικό για τις πράξεις, τις παραλείψεις και τη συμπεριφορά του εν γένει και διαφορετικό
να κρίνεις έναν πολιτικό για την καταγωγή του από ένα μέρος της Ελλάδας.

Πώς κατακρίνεται έτσι ένα μέρος της Ελλάδας όπως η Ηλεία η γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων και του Πολιτισμού.Αν δεν ήταν καταγόμενος από την Ηλεία ο Υπουργός Πολιτισμού της Ελλάδας από που θα έπρεπε να είναι;
Ή μήπως καλλιεργείται σκόπιμα για πολλούς λόγους ένας ιδιότυπος ρατσισμός απέναντι στην Ηλεία και του Ηλείους ;
Αν συμβαίνει αυτό θα πρέπει η Ηλεία σύσσωμη να δώσει μια απάντηση σε αυτούς που μας συκοφαντούν και μας αντιμετωπίζουν ρατσιστικά.
Αναφερόμαστε στο Κυριακάτικο άρθρο της εφημερίδας “Το Βήμα” όπου ο δημοσιογράφος του Βήματος κ.Πρετεντέρης έγραφε τα εξής αναφερόμενος στον Υπουργό Πολιτισμού κ.Κώστα Τζαβάρα: Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:
pyrgos-news.blogspot.com

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.