Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ!




ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΡΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!!!
Θέλουν οι άθλιοι νταβατζήδες του λιανεμπορίου και πιέζουν με χίλιους δυο τρόπους τον Γιάννη Βρούτση, να αφήσει ελεύθερες τις απολύσεις για να προσλάβουν με το πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας που ξεκίνησε, πιο νέα και
φθηνότερα εργατικά χέρια!

Σημαιοφόροι της απίστευτης αυτής αθλιότητας είναι οι μεγάλες αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ και τα
μεγάλα εμπορικά καταστήματα, τα οποία απασχολούν πολλούς εργαζόμενους!
Θέλουν δηλαδή να απολύσουν 40 και 50 χρονών εργαζόμενους και να προσλάβουν νέους μέχρι 29 ετών με 400 ευρώ το μήνα, επιδοτούμενους από το πρόγραμμα του Υπουργείου για πέντε μήνες και μετά να κρατήσουν όσους θέλουν, με πληρωμένες τις ασφαλιστικές εισφορές για ένα χρόνο από το κράτος!!!
Αυτή η αθλιότητα δεν θα περάσει’, διαμηνύει προς όλες τις πλευρές κατηγορηματικά ο Υπουργός Εργασίας.
Και συνέχισε:
‘Σε καμία περίπτωση ούτε εγώ, ούτε οι υπηρεσίες του υπουργείου δεν θα δεχθούμε, δεν θα επιτρέψουμε να εξελιχθεί το πρόγραμμα αυτό – όπως κάποιες φορές συνέβη στο παρελθόν – σε «πρόγραμμα ανακύκλωσης εργαζομένων».
Αντίθετα, θέλουμε και στοχεύουμε το τελικό αποτέλεσμα στην απασχόληση να έχει θετικό πρόσημο.
Και για αυτόν ακριβώς το λόγο, ζήτησα να μπει ειδικός όρος απαγόρευσης των απολύσεων κατά τη διάρκεια του προγράμματος.’
taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.