Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

O ”δημοσιογράφος” πράκτορας Τέλλογλου.

telloglou1

Αφορμή για το παρακάτω κείμενο στάθηκε το άρθρο του πράκτορα ”δημοσιογράφου” σκουπιδιού Τάσου Τέλλογλου.
Το άρθρο είναι ΕΔΩ με τίτλο ”Φιλόξενη χώρα για επενδυτές”.
Σας το αντιγράφουμε παρακάτω και μετά μερικά σχόλια δικά μας...


Φιλόξενη χώρα για επενδυτές
Τα όσα ευτράπελα έγιναν χθές στην Ηπειρο μέσα και έξω από τις εγκαταστάσεις της Δωδώνης θυμίζουν απλά ότι η Ελλάδα παραμένει μια… φιλόξενη χώρα για επενδυτές και ότι ο κ Τσίπρας δεν θα χρειασθεί να κάνει παρα πολλά για να υλοποιήσει την απειλή του «Μην αγοράσουν επιχειρήσεις ή περιουσία που ξεπουλιέται, θα χάσουν τα χρήματά τους». Αν πάρουμε στα σοβαρά όσους αυτοσχεδίασαν χθες στα Γιάννενα θα έπρεπε η επιχείρηση να πουληθεί σε εκείνους που δεν είχαν κεφάλαια, δηλαδή στους ίδιους που την έφεραν μέχρι εδώ αξιώνοντας από τις τράπεζες που επίσης δουλεύουν με κρατικό χρήμα να χρημοδοτούν τη συμπαθή γαλακτοβιομηχανία στο διηνεκές.
Τα ίδια πάνω κάτω συνέβησαν στη Χαλκιδική, προηγουμένως στο λιμάνι του Πειραιά με την Cosco και θα συμβούν και αλλού. Όσοι πρωταγωνιστούν στις πράξεις αυτές φαίνεται ότι επιθυμούν να χρωστούν παντού και να μην πωλούν τίποτα. Όταν χρωστάς, πουλάς, και όταν έχεις ανάγκη κάθε ευρώ για να ξεχρεώσεις, πουλάς όσο-όσο. Έτσι ήταν και έτσι θα παραμείνει. Έχουν κάτι καλύτερο να προτείνουν οι διαμαρτυρόμενοι και ασχημονούντες (μαζί με την επιταγή -καλυμμένη!-
protagon.g
Λοιπόν κανονικά το παραπάνω κείμενο δεν ενδείκνυται για καμία κριτική,παρά μόνο για προσάναμα στην ξυλόσομπα κάποιου συμπολίτη μας.Φέτος το χειμώνα αρκετοί Έλληνες δεν θα βάλουν πετρέλαιο και θα την βγάλουν με ξυλόσομπες.Το παραπάνω άρθρο τυπωμένο είναι οτι πρέπει για να ξεκινήσεις μια ωραία φωτιά.
Ο παραπάνω πρακτορίσκος ”δημοσιογράφος”αγνοεί το γεγονός οτι πλέον μεγάλη μερίδα Ελλήνων ξέρει πολύ καλά ποιός χρωστάει,τι χρωστάει,ποιός πληρώνει και που πληρώνει.Αυτά που γράφει μόνο ως προπαγάνδα δυνάμεων κατοχής πρός τον ντόπιο πληθυσμό μπορούν να μετρηθούν.Το κακό για αυτόν είναι οτι πλέον ο ”ντόπιος” πληθυσμός ξέρει πολύ καλά τι ρόλο βαράει ο παραπάνω ”κύριος”.
Απλά να του θυμίσουμε οτι ο Ελληνικός λαός δεν χρωστά πουθενά. Να του θυμίσουμε οτι τα πακέτα που έρχονται πηγαίνουν κατευθείαν στις τράπεζες.Να του πούμε οτι και ολόκληρη η Ελλάδα να πουληθεί το χρέος θα αυξάνεται.Μα είναι δυνατόν να μην ξέρει σαν γνήσιος πράκτορας το παιχνίδι που παίζει η Γερμανία στη χώρα μας και στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής μεσογείου;Η απάντηση είναι οτι το ξέρει και η δουλειά του είναι αυτή ακριβώς.
Κάτι τελευταίο.Χθές και σήμερα είναι στην Κολωνία ο Μπουτάρης για διήμερη επίσκεψη.Την ημερίδα διοργανώνει ο Σύνδεσμος των Ελληνο-γερμανικών Ενώσεων, και πραγματεύεται την εικόνα των Ελλήνων και των Γερμανών όπως αυτή παρουσιάζεται στα ΜΜΕ των δύο χωρών, την ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, και την εξεύρεση τρόπων συνεργασίας σε περίοδο οικονομικής κρίσης.
Στην ημερίδα θα δώσουν το παρόν εκτός απο τον Μπουτάρη,ο Δρούτσας ο Φούχτελ,και φυσικά ο Τέλλογλου.Λείπει ο Μάρτης απο την Σαρακοστή;Μήπως εχει σχέση με τους ξένους επίτροπους στους δήμους;
Για όποιον τυπώσει το άρθρο του,πιστεύουμε να φτιάξει μια ωραία φωτιά.
Ιωάννης Κ.Δ.
P.S
Η επιταγή -καλυμμένη θα έρθει απο αυτούς που πραγματικά χρωστούν πολύ σύντομα.
anti-ntp.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.