Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Τα Ηνωμένα Έθνη καλούν το Πακιστάν να Εφαρμόσει Πολιτικές Ελέγχου του Πληθυσμού




Τα Ηνωμένα Έθνη συνέστησαν προς τα κυβερνητικά στελέχη του Πακιστάν να εστιάσουν στον περιορισμό του πληθυσμού της χώρας, μέσω της εφαρμογής κρατικών πολιτικών οι οποίες λειτουργούν προς ακριβώς αυτή τη κατεύθυνση.

Και για μία ακόμη φορά, το νεοταξικό κέντρο που ονομάζεται Ηνωμένα Έθνη αναφέρει σε επίσημες εκθέσεις του ότι πρέπει να διανεμηθούν και να παρασχεθούν δωρεάν οι τεχνικές ελέγχου γεννήσεων (αντισύλληψη, έκτρωση), προσπαθώντας ίσως να δείξουν ένα πιό «ανθρώπινο πρόσωπο» σε σχέση με τα φρικτά προγράμματα ευγονικής που είχαν σημειωθεί κατά το παρελθόν.
Το θέμα, βέβαια δεν είναι το μέσον που θα επιτευχθεί ο «περιορισμός» του πληθυσμού, αλλά ο ίδιος ο τελικός στόχος... Πλέον θα πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι ο κύριος στόχος της δημιουργίας αλλά και η κύρια προτεραιότητα των Ηνωμένων Εθνών είναι πρωτίστως η μείωση του πληθυσμού σε συγκεκριμένες περιοχές του κόσμου αλλά και ευρύτερα ο δραστικός περιορισμός και μείωση του πληθυσμού σε ολόκληρη την υφήλιο...
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.