Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑ ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗ.

panagiotaros-basket

Σχόλιο: Αναδημοσίευουμε από το μακελειό. Το πρόσωπο της ΧΑ δυστυχώς είναι αυτό. Φυλετική διάκριση χρώματος και ας έχει ο Σοφοκλής Έλληνα πατέρα και είναι Ορθόδοξος χριστιανός. Το χειρότερο είναι η ταύτιση του πατριωτικού χώρου με ναζιστικές απόψεις. Και αυτό το λάθος είναι που δυναμώνει τους αριστερούς στις απόψεις τους και δεν θέλουν να ξυπνήσουν από τον λήθαργο που τους έχουν ρίξει τόσα χρόνια.

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου , ο οποίος μιλώντας στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3, ισχυρίστηκε πως ο μπασκετμπολίστας, Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν είναι Έλληνας!
Διαβάστε ένα από τα εκατοντάδες μηνύματα που λάβαμε από τηλεθεατή της εκπομπής:
"Μήπως θα πρέπει να πάρετε σαν εκπομπή θέση και να θέσετε σοβαρά ερωτήματα στους βουλευτές της χρυσής αυγής για το ποιος είναι έλληνας κατα αυτούς , και αν εκλεχθούν κυβέρνηση τι θα τους κάνουν . Άουσβιτς και Νταχάου ??

Μιλάμε καθαρά για ανθρώπους που νομίζουν ότι αντιπροσωπεύουν την αρία φυλή . Και ο κ.Μιχαλολιάκος μοιάζει με τούρκο άρα δεν είναι έλληνας ?
Πιστεύω και προτείνω εσείς ένας δημοσιογράφος με κύρος , αλλά και ''τσαμπουκά'' να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο καλώντας και ρωτώντας τους συγκεκριμένους ανθρώπους . Διότι δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2012 να ζήσουμε το τρίτο ραιχ που όπως φαίνεται θέλει να επιβάλει η Χ.Α με την στάση της πατώντας στα κοινωνικά προβλήματα που υφιστάμεθα . Είμαι πρωτοετής φοιτητής σε τμήμα οικονομικής επιστήμης . Άραγε θα έρθουν στα πανεπιστήμια να διώξουν παιδιά μεταναστών που περάσανε με το διάβασμα και την αξία τους στις ανώτατες αυτές σχολές.
Ελοχεύει κίνδυνος και μόνο μέσω της δημοκρατίας ο φασισμός και ο νεοναζισμός μπορεί να καταπολεμηθεί . Θα πρότεινα να αφιερώνατε μια μέρα 5 λεπτά για να δείξετε πως ανέβηκε ο Χίτλερ στην εξουσία , ποιες καταστάσεις επικρατούσαν , τι υποσχόταν ο Χίτλερ και τι τελικά έκανε . Και εάν τελικά ταυτίζεται με την σημερινή Χ.Α".
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3 και το Makeleio.gr, όχι μόνοδεν υιοθετούν τους χαρακτηρισμούς του κ. Παναγιώταρου, αλλά αντιθέτως τους στηλιτεύουν. Ο Ελληναράς Σοφοκλής Σχορτσανίτης έχει αποδείξει εάν είναι Έλληνας ή όχι και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά και το ήθος του.
Το επίμαχο σημείο με τις ατυχέστατες εκφράσεις του κ. Παναγιώταρου θα το δείτε μετά το 2:21:00 του βίντεο:
Enter video caption here
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.